BOEK UW TAXI

Boek uw taxi online

Boek uw taxi online via onze boekingsformulier. Het invullen van het boekingsformulier spreekt voor zich en is heel duidelijk. Wij vragen alleen de gegevens die wij nodig hebben. Verder gaan zijn vertrouwelijk met uw gegevens om, deze worden namelijk nooit aan derden gegeven.

Waarom uw taxi online boeken?

Uw taxi online boeken heeft veel voordelen. U ontvangt namelijk een bevestiging van uw reservering via de mail, deze kunt u rustig nakijken en eventuele wijzigingen via de mail doorgeven. Als u uw taxi online heeft geboekt en met iDEAL betaalt, dan ontvangt u ook nog eens uw kwitantie via de mail. Om alles digitaal te ontvangen, uw reserveringsbevestiging en kwitantie/betalingsbewijs raden wij u aan om uw reservering online te boeken. Op deze manier dragen wij een stukje bij aan het milieu om minder papier te gebruiken. Boek uw taxi daarom online.

Reserveert u regelmatig een taxi?

Als u regelmatig een taxi bij Blue Sky Schiphol Taxi boekt, dan is het raadzaam om een account aan te maken. Het maken van een account heeft vele voordelen en het boeken van een taxirit is nog makkelijker.

LET OP!

Is uw rit voor vandaag, dan kunt u alleen maar telefonisch uw taxi boeken in verband met de beschikbaarheid van de taxi’s.

Is uw rit voor morgen of later (in de week/maand), dan kunt u online of telefonisch boeken. Hoe eerder u boekt des te groter de kans dat wij uw rit kunnen uitvoeren en niet zijn volgeboekt. Nadat u uw reservering volledig heeft ingevuld, ontvangt u uiterlijk 12 uur na uw boeking een bevestiging met daarin uw iDEAL link.

error: Content is protected !!