Schiphol Airport Actie

De Schiphol Airport Actie - Speciaal voor onze vaste klanten hebben leuke actie. Bent u een vaste klant en boekt u regelmatig een taxi via onze website, dan is deze actie speciaal voor u. Deze Schiphol Airport  Actie is geldig in de maanden Januari, Februari en November voor u als vaste klant. Gaat u regelmatig op vakantie of op zakenreis en boekt u een taxi bij Blue Sky Schipholtaxi via uw account dan kunt u profiteren van deze speciale actie.

Als u vanuit Regio 1 opgehaald en gebracht wil worden ontvangt u slechts een korting van €5 op uw totale ritprijs. Hieronder ziet u wat de voorwaarden zijn om in aanmerking te komen voor deze Schiphol Airport Actie.

De actievoorwaarden zijn:

✓ U dient een account te hebben gemaakt op onze website. Heeft u nog geen account dan dient u deze eerst aan te maken. Klik op deze link voor het aanmaken van een account  Account aanmaken.

✓ U dient opgehaald en gebracht te worden vanaf REGIO 1 naar Schiphol-Airport.

U reserveert een taxi voor maximaal 1 personen (incl. 1 koffer en 1 handbagage per persoon).

U dient opgehaald en gebracht te worden vanaf 1 adres in uw woonplaats, dus niet van meerdere adressen opgehaald te worden.

U dient een retourrit te boeken.

U boekt uw taxi online - Boek uw taxi.

U betaalt het totaalbedrag vooraf met een Tikkie, deze ontvangt u nadat u uw boeking online heeft geplaatst.

Deze actie is alleen geldig in de maanden Januari, Februari en November. U dient dus opgehaald en gebracht te worden in deze maanden. De heen als de terugreis dient in deze maanden te vallen. Indien 1 datum toch nog in een andere maand valt dan vervalt uw korting en dient u de normale tarief te betalen, zoals op de website staat vermeld onder het kopje tarieven Schiphol-Airport.

Deze actie is alleen geldig bij een retourrit vanaf Regio 1 en is niet geldig bij een enkele rit van of naar Schiphol-Airport.