Een stukje over ons

Blue Sky Schiphol Taxi is gespecialiseerd in het vervoeren van personen naar diverse luchthavens. Wij vervoeren particulieren en zakelijke klanten naar hun vakantiebestemming. Wij leveren Schiphol vervoer op maat (luxe wagen of busje).
Wilt u veilig, comfortabel en tegen de goedkoopste prijs worden vervoerd, in een luxe privé taxi, dan kiest u Blue Sky Schiphol Taxi.

Veel particulieren en zakelijke klanten willen graag vervoerd worden in een privé taxi. Een van de vele voordelen is dat de klant vanuit Den Haag naar Schiphol hooguit 30 tot 40 minuten kwijt is aan reistijd. Uw vakantie begint bij ons al bij uw voordeur. Kwaliteit en service staan hoog in het vaandel bij Blue Sky Schiphol Taxi. Uw koffers zullen bij de deur worden ingeladen en bij de vertrekhallen weer worden uitgeladen op een trolley.
De kosten voor een enkele rit vanuit Den Haag naar Schiphol bedraagt €72,-. De kosten van een retour bedraagt €139,-. U krijgt van ons de garantie dat de chauffeur u 100% ophaalt, immers een tevreden klant brengt ook klanten mee.

Contact gegevens van Blue Sky Schiphol Taxi