Tarieven

Hieronder ziet u de tarieven van alle vliegvelden. Als u op een vliegveld klikt, dan ziet u de tarieven die verdeelt zijn in Regio's.

Naast de tarieven zijn er nog een aantal andere belangrijke aspecten die u moet weten als u een taxi bij Blue Sky Schiphol Taxi boekt. Wij van Blue Sky Schiphol Taxi vinden het belangrijk om duidelijk en open te zijn. Hieronder leest u bijvoorbeeld hoe u uw rit kunt betalen of wat de annuleringsvoorwaarden zijn. Speciale actie bij Blue Sky Schiphol Taxi en het eventueel extra huren van kinderstoeltjes. Verder vertellen wij u graag wat de kosten zijn als u van meerdere adressen opgehaald wilt worden.

Betaallogo

Betaalmethode

Behalve contant afrekenen kunt u bij Blue Sky Schiphol Taxi ook betalen met uw creditcard in de taxi.
Wij accepteren Mastercard, VISA en American Express. Per transactie betaalt u €5,- extra aan creditcard kosten.
Na de betaling krijgt u een betalingsbewijs mee, eventueel voor uw administratie.

iDEAL

Betaal uw rit vooraf met iDEAL, wel zo makkelijk. Reserveer uw taxi online en betaal met iDEAL-bank, iDEAL-Credit Card of  PayPal. Indien u met iDEAL-Credit Card of PayPal betaalt komt er €5,- toeslag op de prijs.

Kinderstoeltjes

Speciaal voor kinderen hebben wij ook kinderstoeltjes, maxi-cosy en stoelverhogingen. U kunt deze apart extra bij uw reservering erbij boeken. De kosten van deze stoeltjes bedragen €5,- per stuk per taxirit.

Extra ophaaladressen

Indien u van meerdere adressen opgehaald wilt worden, is dat uiteraard mogelijk. Tegen een vergoeding van minimaal €5,- per adres halen wij u graag op. Voor een exacte prijs kunt u het beste een offerte aanvragen.

Schiphol Airport Actie

Indien u een retourtje Den Haag-Schiphol boekt voor 1 persoon en met iDEAL uw rit betaalt, hebben wij een speciale actie. Bekijk hier de voorwaarden van de SCHIPHOL AIRPORT ACTIE.

Tarieven
Tarieven3

Aansprakelijkheid

Blue Sky Schipholtaxi kan niet aansprakelijk worden gesteld indien u uw rit krap boekt. U dient zich daarom te houden aan de regels van de vliegtuigmaatschappij omtrent uw aanmeldingstijden. Er kunnen namelijk onvoorziene omstandigheden plaatsvinden zoals: file, noodweer, verkeersomleiding, autopech etc.

Annuleringsvoorwaarden

Indien u een taxi heeft gereserveerd en uw rit(ten) wil annuleren, gaat u akkoord met onze voorwaarden:

  • 48 uur of meer voor vertrek annuleren: geen restitutie maar tegoedbon van maximaal 2 jaar van het betaalde bedrag
  • Tussen 48 uur en 24 uur voor vertrek annuleren: geen restitutie maar tegoedbon van maximaal 1 jaar van het betaalde bedrag
  • Korter dan 24 uur voor vertrek annuleren: geen restitutie maar tegoedbon van maximaal 6 maanden van het betaalde bedrag
  • Korter dan 8 uur voor vertrek annuleren: geen restitutie/geen tegoedbon