TARIEVEN

Hieronder ziet u de tarieven van alle vliegvelden. Als u op een vliegveld klikt, dan ziet u de tarieven die verdeelt zijn in Regio’s.

Naast de tarieven zijn er nog een aantal andere belangrijke aspecten die u moet weten als u een taxi bij Blue Sky Schiphol Taxi boekt. Wij van Blue Sky Schiphol Taxi vinden het belangrijk om duidelijk en open te zijn. Hieronder leest u bijvoorbeeld hoe u uw rit kunt betalen of wat de annuleringsvoorwaarden zijn. Speciale actie bij Blue Sky Schiphol Taxi en het eventueel extra huren van kinderstoeltjes. Verder vertellen wij u graag wat de kosten zijn als u van meerdere adressen opgehaald wilt worden.

Betaalmethode

Behalve contant afrekenen kunt u bij Blue Sky Schiphol Taxi ook betalen met uw creditcard in de taxi.
Wij accepteren Mastercard, VISA en American Express. Per transactie betaalt u € 5,- extra aan creditcard kosten.
Na de betaling krijgt u een betalingsbewijs mee, eventueel voor uw administratie.

Betaalmogelijkheden

iDEAL

Betaal uw rit vooraf met iDEAL, wel zo makkelijk. Reserveer uw taxi online en betaal met iDEAL-bank, iDEAL-Credit Card of  PayPal. Indien u met iDEAL-Credit Card of PayPal betaalt komt er € 5,- toeslag op de prijs. Indien u met iDEAL-bank uw rit betaalt, komt er € 2,- toeslag op het bedrag.

iDEAL

SCHIPHOL AIRPORT ACTIE

Indien u een retourtje Den Haag-Schiphol boekt voor 1 persoon en met iDEAL uw rit betaalt, hebben wij een speciale actie. Bekijk hier de voorwaarden van de SCHIPHOL AIRPORT ACTIE.

Kinderstoeltjes

Speciaal voor kinderen hebben wij ook kinderstoeltjes, maxi-cosy en stoelverhogingen. U kunt deze apart extra bij uw reservering erbij boeken. De kosten van deze stoeltjes bedragen € 5,- per stuk per taxirit.

Extra ophaaladressen

Indien u van meerdere adressen opgehaald wilt worden, is dat uiteraard mogelijk. Tegen een vergoeding van minimaal € 5,- per adres halen wij u graag op. Voor een exacte prijs kunt u het beste een offerte aanvragen.

Aansprakelijkheid

Blue Sky Schipholtaxi kan niet aansprakelijk worden gesteld indien u uw rit krap boekt. U dient zich daarom te houden aan de regels van de vliegtuigmaatschappij omtrent uw aanmeldingstijden. Er kunnen namelijk onvoorziene omstandigheden plaatsvinden zoals: file, noodweer, verkeersomleiding, autopech etc.

Annuleringsvoorwaarden

Indien u een taxi heeft gereserveerd en uw rit(ten) wil annuleren, gaat u akkoord met onze voorwaarden:

  • 48 uur of meer voor vertrek annuleren: geen restitutie maar tegoedbon van maximaal 2 jaar van het betaalde bedrag
  • Tussen 48 uur en 24 uur voor vertrek annuleren: geen restitutie maar tegoedbon van maximaal 1 jaar van het betaalde bedrag
  • Korter dan 24 uur voor vertrek annuleren: geen restitutie maar tegoedbon van maximaal 6 maanden van het betaalde bedrag
  • Korter dan 8 uur voor vertrek annuleren: geen restitutie/geen tegoedbon
error: Content is protected !!